Om helgeb.net

Denne nettsiden ble først registrert i 2008, og har siden det eksistert i manger fasonger og farger. I mange år var dette stedet hvor jeg samlet alle mine mange hobbyer, for det meste for min egen del og for nærmeste familie og venner. I 2021 bestemte jeg meg å starte helt på nytt med blanke ark og omgjøre nettsiden min til en ren fotonettside.

Om helgeb

Jeg heter Helge Berland og kommer fra Bergen. Jeg har hatt fotografi som hobby siden 2001 når jeg var 13 år, da jeg fikk låne et eldre Nikon speilreflekskamera og et enkelt 50mm objektiv av mine fotoentusiast-foreldre. Gå her for å lese mer om bakgrunnen min med fotografering og hvilket kamerautstyr jeg bruker idag.

Foruten fotografering har jeg flere andre ting jeg holder på med:

Kjemi. Jeg har en doktorgrad i kjemi og jobber ved Hormonlaboratoriet på Haukeland Universitetsykehus hvor jeg utvikler metoder for analyse av blodprøver.

Bøker. En av de beste formene for nede-tid (annet enn fotografering) er å lese bøker. Jeg foretrekker fantasy og Sci-Fi. Du finner hva jeg leser på Goodreads.

Strikking. Jeg har strikket i over 15 år, og mange av prosjektene mine er å finne på Ravelry.

Fyllepenner og blekk. Jeg er en aktiv bruker av fyllepenner for alle mine skrive-behov, og er aktiv på facebook og Reddit.

Kontakt

Vil du komme i kontakt med meg, send meg en e-post på:

kontakt [at] helgeb.net.


Oppdateringer

 • 2. januar 2024
  Etter halvannen måneds nedetid på Envira gallery sin kobling mellom Lightroom og wordpress, har jeg endelig fått oppdatert bildene mine. Dette har gitt meg anledning til å rydde opp i… Continue reading 2. januar 2024
 • 30. juli 2023
  Jeg ser alltid ut til å ha store og flotte planer om alle tingene jeg skal få gjort, ideer for enkle systemer for å gjøre det lett å komme videre.… Continue reading 30. juli 2023
 • 30. mars 2022
  Hiatus Etter en ganske lang periode vekke fra alt som har med fotografering å gjøre, så er jeg endelig tilbake! Årsaken tilfraværet skyldes i stor grad en veldig langrekkelig øyebetennelse… Continue reading 30. mars 2022
 • 15. okt 2021
  Velkommen til ny helgeb.net Etter en ganske lang periode med inaktivitet på dette nettstedet, er jeg endelig klar med ny versjon! Fra i dag er helgeb.net en rendyrket nettside for… Continue reading 15. okt 2021