Om helgeb.net

Denne nettsiden ble først registrert i 2008, og har siden det eksistert i manger fasonger og farger. I mange år var dette stedet hvor jeg samlet alle mine mange hobbyer, for det meste for min egen del og for nærmeste familie og venner. I 2021 bestemte jeg meg å starte helt på nytt med blanke ark og omgjøre nettsiden min til en ren fotonettside.

Om helgeb

Jeg heter Helge Berland og kommer fra Bergen. Jeg har hatt fotografi som hobby siden 2001 når jeg var 13 år, da jeg fikk låne et eldre Nikon speilreflekskamera og et enkelt 50mm objektiv av mine fotoentusiast-foreldre.

Foruten fotografering har jeg flere andre ting jeg holder på med:

Kjemi. Med en doktorgrad i kjemi jobber jeg Hormonlaboratoriet på Haukeland universitetsykehus som metodeutvikler.

Bøker. En av de beste formene for nede-tid (annet enn fotografering) er å lese bøker. Du finner hva jeg leser på Goodreads.

Strikking. Jeg har strikket i snart 15 år, og mange av prosjektene mine er å finne på Ravelry.

Fyllepenner og blekk. Jeg er en aktiv bruker av fyllepenner for alle mine skrive-behov, og er aktiv på facebook og Reddit.

Kontakt

Vil du komme i kontakt med meg, send meg en e-post på:

kontakt [at] helgeb.net.


Siste oppdateringer

Velkommen til ny helgeb.net
Etter en ganske lang periode med inaktivitet på dette nettstedet, er jeg endelig klar med ny versjon! Fra i dag er helgeb.net en rendyrket nettside for fotografi og alt relatert, og jeg har en god...