30. juli 2023

Jeg ser alltid ut til å ha store og flotte planer om alle tingene jeg skal få gjort, ideer for enkle systemer for å gjøre det lett å komme videre. Det ender oftest med at jeg bruker mye tid på å organisere og mindre tid på å produsere.

Nytt galleri

Når det er sagt så er galleriet oppgradert. Istedenfor en samlingsside med kategorier er nå hele galleriet samlet her, med merkelapper som kan brukes sortering. I tillegg er backend oppgradert. Galleriet er nå direkte koblet til Lightroom, som gjør jobben min med å legge ut nye bilder, og ikke minst oppdatere bilder om jeg ønsker det, betydelig lettere.
Dessverre tok denne prosessen vekk en god del av bildene som jeg allerede hadde lagt ut, så jeg har en god jobb å gjøre med å legge ut bilder på nytt. (Og jeg har generelt en stor jobb å gjøre å faktisk legge ut bilder som jeg har tatt.)

Nytt kamerautstyr

Det siste året har jeg også investert både tid og penger på å finne ut av hvilket kamerautstyr jeg faktisk egentlig ønsker å ha. Jeg har kjøpt og solgt mye på finn, og nå har jeg endelig landet. Mer info om dette kommer i en oppdatert versjon av Mitt kamerautstyr.