30. mars 2022

Hiatus

Etter en ganske lang periode vekke fra alt som har med fotografering å gjøre, så er jeg endelig tilbake! Årsaken tilfraværet skyldes i stor grad en veldig langrekkelig øyebetennelse og etterfølgende problemer med skarpsyn, som har ført til at både å ta bilder og å redigere bilder har vert vanskelig. Det er ikke spesielt inspirerende å ta bilder hvis jeg ikke kan se om det er i fokus eller ikke, for alt er ute av fokus. Men nok om det.

En veldig stor forandring for min del er den nylige anskaffelsen av nytt macro-objektiv. Helt siden det kom har jeg siklet etter Fujifilm XF 80mm f/2.8 R LM OIS WR Macro, så dette kommer forhåpentligvis til å bli flittig brukt ut over våren og sommeren. Kanskje det til og med kommer litt grublerier rundt dette objektivet en gang i fremtiden.