Strikka votter i Alafosslopi

Dette innlegget ble skrevet i Håndarbeid, av .
Print Friendly, PDF & Email

Til jul for noen år siden, så fikk jeg to nøster av Istex Alafosslopi, et typisk islandsk ullgarn som er tjukt og stivt, og så fett at det nesten er vanntett. Rett over jul strikka eg meg et par votter med det garnet, men fordi jeg skulle spare så veldig på det for ikkje å gå tom før begge vottene var ferdig. Det endre med at vottene var for små, og de havnet i skuffen i gangen ubrukt, frem til nå. Jeg brukte de ute en dag det var litt sur vind og en og annen regnbyge, og skjønte kor godt dette garnet er for sånne våte og kalde dager.

Dermed valgte jeg å ta opp begge vottene, finne fram resten av garnet fra restekassen, og gå i gang med nye votter, store og litt romslige denne gangen, så de har litt å tove på om det skulle skje. Veldig fornøyd med disse vottene, gleder meg til våte og sure dager ute, for då skal eg ihvertfall ikke fryse på hendene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.