Genser i Alafosslopi

Dette innlegget ble skrevet i Håndarbeid, av .
Print Friendly, PDF & Email

Helt siden jeg fikk et nøste med Istex Alafosslopi til jul for noen år siden har jeg tenkt på at jeg hadde hatt lyst til å strikke meg en genser med dette garnet, men jeg var usikker på om eg ville like å gå med en genser i noe så stivt og tjukt som dette garnet. Jeg gav til slutt opp for fristelsen og kjøpte meg garn til den. Det tok egentlig ganske kort tid å strikke en sånn genser som dette her fordi garnet er så veldig tjukt. På en måte er jeg litt glad for at eg venta såpass lenge med å strikke den, fordi jeg tror erfaringene med å strikke genser før denne hjalp meg å strikke den så fin som den kan bli =) Denne genseren er veldig varm, i tillegg til at den tåler en god del vind og fuktighet, så det er nok en helt super genser for eksempel å gå på tur på vinteren med. Nå gleder jeg meg veldig til kalde og klare vinterdager, så jeg får brukt min fine nye genser.

Se under for bilder fra prosessen fra garnnøster til ferdig genser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.