À jour!

Dette innlegget ble skrevet i Fotografi, av .
Print Friendly, PDF & Email

For første gang i denne nettsiden sin historie, så er jeg (på en måte) à jour med oppdateringen av bilder i arkivet! Wohoo!

Med “på en måte” så mener jeg at det kun inkluderer bilder tatt etter at jeg var ferdig på Øytun folkehøgskole i 2008. Jeg har lenge hatt en plan om at jeg en gang skal gå gjennom alle de tusenvis av bildene jeg tok det året, og prossessere og publisere det jeg mener er det beste fra alle turene vi hadde. Det får bli en milepæl for en annen gang.

Det vil si at i arkivet under fotografi vil du nå finne et knippe av bildene som jeg har tatt opp gjennom årene, og som jeg forhåpentligvis fra nå av skal klare å holde forholdsvis oppdatert med det nyeste av bilder.

Listen er omsider ferdig!

2 kommentarer til “À jour!

    1. Helge Innleggsforfatter

      Ja, du får gjøre det (men oppløsningen er som regel ikkje mer enn 1280 i høyden). Finner du noe du liker så får du etterspørre high-res-versjoner ;-)

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.