Genser i Sandnes Sisu

Dette innlegget ble skrevet i Håndarbeid, av .
Print Friendly, PDF & Email

Endelig er jeg ferdig med den nye genseren min! Jeg ønsket meg lenge en genser strikket i Sandnes Sisu, men siden dette garnet er så tynt, så orket jeg aldri å gå i gang med et så stort prosjekt. Nå er jeg omsider ferdig! Den ble strikket i to store perioder, en i vår og en i høst, og så lå den på hyllen siden jul uten de siste trådene festet.

Den første genseren jeg strikket meg var i Sandnes Sisu, en oppskrift som heter Paper dolls, men modifisert mønsteret til å ha Totoro-figurer istedenfor papirdukker, og modifisert til en herremodell etter beste evne. Siden jeg den gang var en fortsatt ganske uerfaren strikker, så er jeg ikke så veldig fornøyd med den genseren. Men helt siden den har jeg hatt lyst til å strikke meg en ny genser i Sisu. I mai i fjor fant jeg en oppskrift eg likte, så då satte jeg i gang!

På et tips overhørt fra noen av strikkedamene på Norwegian Spirit så begynte jeg med å strikke armene. Da fikk jeg tidlig se om jeg likte mønsteret, fargevalget, og ikke minst strikkefastheten, siden det er så få masker der sammenlignet med bolen.

Dette er faktisk første gang eg strikka raglan-felling på en genser! Eg liker det, så det kommer nok til å bli flere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.