Skjerf i West Yorkshire Spinner Aire Valley Aran Fusions

Dette innlegget ble skrevet i Håndarbeid, av .
Print Friendly, PDF & Email

Eg har alt for mange skjerf. Det hindrer meg ikkje i å strikke flere, for det er så mange fine garn der ute som passer så fint til å strikke skjerf. West Yorkshire Spinners sitt garn Aire Valley Aran Fusions er et av de. Eg og fruen kjøpte kver våre to 100g nøster på ferie i York, eg kjøpte fargen Autumn forest, som eg allerede har strikka et skjerf med, og fruen kjøpte Moorland mix, som aldri blei brukt. Før no, når eg har strikka et skjerf med hennes garn (med hennes velsignelse).

Eg likte veldig godt kordan de to lyse områdene med lavendel-fargen, et område i hvert av de to nøstene, la seg som lysere striper med mørkere brune og lilla områder på hver side. Dette var etter min mening det perfekte bruken av dette garnet. Eg får se om eg beholder dette sjøl eller om eg gir det i gave til nokken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.