Shetland juni 2013

Dette innlegget ble skrevet i Fotografi, av .
Print Friendly, PDF & Email

Det begynner å bli en veldig god stund siden det var nokke aktivitet her på bloggen, og på galleriet for den saks skyld. No har eg omsider fått lagt ut litt bilder. De er fra turen eg og mine foreldre hadde til Shetland i fjor sommer. Eg tok rundt 1900 bilder på turen, så det er litt av en jobb å rydde og plukke i bildene eg ville legge ut. No var eg komt til et punkt der eg gav opp å prøve å rydde i bildene så grundig som eg egentlig liker, og bare bla gjennom for å finne bildene eg vil legge ut.

Det er no gjort, og bildene er tilgjengelig på galleriet (direkte link). Enjoy =)

2 kommentarer til “Shetland juni 2013

    1. Helge Berland Innleggsforfatter

      Det er helt sant, Christer! Det eg savna mest var et teleobjektiv med autofokus (lånte mamma sin av og til, ellers hadde eg kun tilgang til 200mm ai-s f/4 og 500mm speiltele).

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.