Sommerferie!

Dette innlegget ble skrevet i Fotografi, av .
Print Friendly, PDF & Email

Eg kan jo legge ut et bilde eg tok i går! Vi har uglekasse hengende i et tre ikkje langt fra huset, som det første gang blei lagt egg i i fjor. Det er veldig kjekt, spesielt den dagen ugleungene skal hoppe fra redet. De vet de ikkje kan fly, men vaktsomme foreldre passer på! Ugla pleier å sitte i hullet i mange timer før den tør å hoppe ut. I fjor var eg vekkreist på det tidspunktet, mens i år hadde eg mulighet til å være der! Dette var òg en ypperlig mulighet til å teste ut min fantastiske 500mm speiltele!

Det første bildet kommer rett fra kamera, det andre er klippa til i photoshop.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.