Natt i Bergen og omegn

Dette innlegget ble skrevet i Fotografi, av .

Etter at eg var ferdig med eksamen i kjem120 har eg hatt tid til å gjøre litt andre ting igjen, for eksempel ta bilder! :-D No har eg lagt ut litt nye bilder på heimesida, finner dei i arkivet.

2009-057

2 kommentarer til “Natt i Bergen og omegn

  1. HelgeB

    Hehe, DET skal eg si deg ikkje var nokke lett! Eg prøvde. Men med tanke på at klokka var 10 på kvelden på den veien, var eg heldig at to biler i det hele tatt kom samtidig i motsatt kjøreretning! :-P Kunne photoshoppa sammen to bilder, en kver vei, men det blir liksom ikkje det samme.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.