Klar til vinteren – del 1

Dette innlegget ble skrevet i Håndarbeid, av .

I vår/sommer/tidlig høst kjøpte eg meg garn til å hekle eit sjal. Det var litt tynnere garn enn det stod i oppskriften som eg hadde tenkt å følge, så eg måtte ha mange fleire maske enn oppskriften sa, og då tok det tilsvarende lengre tid å hekle enn oppskriften sa! Men eg blei no ferdig til slutt =) Og for ei veke siden eller sånn tok eg fram igjen restene fra garnet og samme pinnen og boka oppskriften stod i, og hekla pulsvarmarane som hadde samme mønster.

Så no har eg pulsvarmare og skjerf som matcher! Eg syns det er ganske kult, tror det er første gang eg faktisk har nokke som matcher heilt!

Det tok sykt lang tid å hekle sjalet, for eg hadde 400 maske på langs, og endte med å hekle 18 rader. Og eg brukte sikkert ein time på kver rad, så då er det enkel hoderegning for å finne ut kor lang tid eg brukte på å hekle det! Pulsvarmarane gjekk mykje betre då, for det var så kort, og så få runder at eg hekla ein på ein kveld.

Så får vi bare håpe på at vinteren ikkje blir like våt og ubrukelig som den var i fjor sånn at eg eg får brukt dette her. =)
4 kommentarer til “Klar til vinteren – del 1

  1. Cecilie Berland

    Så fin du var på bildene Helge!=) Sjalet og pulsvarmarane og.! Eg e imponert! Eg håper heile november, desember og januar er snødekt! Eg øsnker meg varme lange pulsvarmare te jul! det hjelper nemmlig på senebetennelsen når du spele:P hoho

    Svar
  2. HelgeB

    Eg har faktisk ikkje peiling på kor lang tid eg brukte på å hekle, men eg tipper eg brukte rundt ein time per rad, kanskje litt over. Og når eg som regel ikkje hekla mer enn kanskje ein halvtime sånn ein gang i blandt, så tar det plutselig ganske mange dager. Men hadde eg sutte meg ned uten nokke annet å gjøre på, så hadde det sikkert gått ganske mye fortere.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.