Høst i Øygarden

Dette innlegget ble skrevet i Fotografi, av .

Skulle ta litt lang tid før eg fikk skreve et ordentlig innlegg på disse bildene, men her kommer det endelig! No har eg lagt ut litt flere bilder enn eg gjorde til å begynne med, nokken bilder som mamma tok av meg.

Hjemmesiden min er som du kanskje vet, litt defekt, eg holder på å utvikle nytt galleri, og dette albumet er det første av det nye, så dette er på mange måter prototypen av kordan galleriet blir når eg er ferdig. Hvis du har tips, mangler, ting dokker savner eller liker godt med galleriet som sådan, gi meg en tilbakemelding som kommentar her på bloggen, eller send meg en mail =)

Bildene finner du HER.


Eg lekte meg litt med polariseringsfilter på det første bildet. Eg hadde ikkje et filter som passa på objektivet, men eg hadde ett som var litt større, funka fett å bare holde det foran når eg tok bilde! Og så var det en veldig fin solnedgang den kvelden! Det ligger et panorama i galleriet òg.

2 kommentarer til “Høst i Øygarden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.