Bakgrunn: Neslesommerfuglskriv

Dette innlegget ble skrevet i Fotografi, av .
Print Friendly, PDF & Email

Kom akkurat til å tenke på at det snart var på tide at eg begynte å blogge litt mer og litt oftere, sånn eg gjerne gjorde en gang i tiden, for det er jo egentlig ganske artig. Men her kommer i hvertfall en bakgrunn til, et bilde eg tok i påsken. Er ganske fornøyd med dette, for det er tatt av en svært nyklekket sommerfugl, og når de er så ferske i verden, er de veldig skeptisk, og stikker av nærmest bare du ser på den. Men denne uredde saken her stod i ro til eg var bare 20 cm fra, og med macrolinse blir jo det ganske digg! Bildet er ikkje kutta til i etterkant, så det er sånn som dette eg tok bildet!

Edit: En liten blingsing fra min side, dette er ikkje nokke tistelsommerfugl som eg først påsto, men snarere en neslesommerfugl. Etter et lite bildesøk på google ser eg selvfølgelig forskjellen på neslesommerfugl og tistelsommerfugl.

Så har eg lært nokke nytt i dag òg, som eg kommer til å huske=)

2 kommentarer til “Bakgrunn: Neslesommerfuglskriv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.