Bakgrunn: Hvitveis

Dette innlegget ble skrevet i Fotografi, av .
Print Friendly, PDF & Email

Eg skulle egentlig legge ut bilder i helga, men det blei det ikkje tid til. Og så skulle eg blogge nokke, men det blei heller ikkje nokke til, så no får eg no skrive nokke lurt her.

Her er et bilde eg tok når eg var heime på påskeferie, eg og mamma hadde oss ein liten tur i Langedalen og tok bilder av kvitveis og nokken billers trekantdrama, veldig morsomt =)

Det kommer kanskje flere bakgrunner om ikkje lenge, fikk tre-fire ganske bra bilder når eg var heime på ferie.

6 kommentarer til “Bakgrunn: Hvitveis

 1. HelgeB

  Er bare den eine blomsten som er uskarp, og det er litt av poenget. Hvis det var det du tenkte på…?

  Svar
 2. MiSP

  Likte bildet. =) Begge blomstene ser uskarpe ut i versjonen her på siden, men om man klikker på det, så blir det bedre.

  Svar
 3. HelgeB

  Etter at eg flytta bloggen til hjemmesiden, var det en sak som ikkje funka lengre, så eg gjorde en feil og eg forhåndsviste et 400 px bilde med 550 px oppløsning, det funka dårlig. Men no har eg fiksa det!

  Svar
 4. HelgeB

  Jess. Og til opplysning fungerer ikkje lenger blog.helgeb.net med atom-leser, og hvis du legger til et abonnement i reader eller tilsvarende går det ikkje å bare skrive helgeb.net (eg jobber med å finne ut koffor, det skulle ha funka ut fra mine kunnskaper. men http://helgbe.net/atom.xml er den atom-en som blir oppdatert.Eg skal sende ut en mail om det til de det er aktuelt for, og evt blogge om det, om eg får ting til å funke sånn det skal.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.