Bakgrunn: Solnedgang i Øygarden

Dette innlegget ble skrevet i Fotografi, av .
Print Friendly, PDF & Email


Her kommer enda en bakgrunn, som eg sjøl nettopp har bytta til! Etter lang tid med en ganske kald bakgrunn, og det har begynt å bli kaldt ute, trengte eg et bilde som var litt varmere. Dette bildet tok eg på en fantastisk dag i Øygarden i sommer, eg var der ute med mamma, pappa og søstera mi, heile dagen! Det var kanskje den varmeste dagen der ute i hele sommer, så det var mildt sagt hett! På kvelden gikk vi på Turøyvarden for å se sola gå i havet. Men vi var ikkje aleine der oppe, ein gjeng som var i båt kom opp og såg sola gå ned, så vi sneik oss til å ta litt bilder av dei, men vi spurte etterpå om det var greit =)

En lengre informativ blogg er underveis, må bare bli ferdig med mat111-innlevering =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.