Bakgrunn: Alaska husky

Dette innlegget ble skrevet i Fotografi, av .
Print Friendly, PDF & Email


Her kommer nok en bakgrunn, eg har endelig fått interessen tilbake for å redigere bilder og sånt, er så herlig! Håper bare interessen for å spille sax kommer tilbake snart òg.. Men det var ikkje det eg skulle skrive om! :-P

Eg fikk idéen om dette bildet av andre som tok samme bildet når eg var på Øytun, men det kom liksom aldri til at eg fikk tatt det før siste ordentlige turen vi hadde, då var det ganske kaldt om natta, så huskyene var godt sammenkrøkka når morgenen kom! Så då tok eg dette bildet, det passa utrolig bra som bakgrunn på laptopen min!

6 kommentarer til “Bakgrunn: Alaska husky

 1. Aslaug

  Heisann! :-) Eg fann dette nydelige bildet av hunden din,og fikk veldig lyst å bruke det som forsidebilde på facebook-sida mi.Eg har allerede gjort det,men gi meg ei tilbakemelding om du vil eg skal fjerna det.

  Mvh
  Aslaug Husum

  Svar
 2. Rebekka Løsnes

  Nydelig bilde! Søkte opp Alaska husky på google, så kom dette bildet opp, og jeg tenkte med en gang på kuling til Harald tunheim, og når jeg så du hadde gått på Øytun måtte jeg nesten bare spørre… Er det Kuling? :D gikk selv på Øytun 10/11^^

  Svar
  1. helgeb Innleggsforfatter

   Hei Rebekka. Det er meget godt mulig at det er Kuling! Jeg gikk fotolinje selv, så jeg hadde veldig lite med hundene å gjøre, men dette er fra vårmix-tur der jeg var med hundekjøring på sledetur. Kuling var med på turen, så då er det sikkert riktig =)

   Svar
 3. Tilbaketråkk: Bakgrunn: Sparkling | helgeb.net

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.