Bakgrunn: Skogafoss, Island

Dette innlegget ble skrevet i Fotografi, av .
Print Friendly, PDF & Email


Då var det duka for en ny bakgrunn, ja! Denne gangen er det fra Island, som eg var på med fotoklassen i slutten av april i år. Det var det siste ordentlige turen vi hadde, og eg har grusomt mange bilder derfra :-P Du kan lese reisedagboka mi fra Island her.

Bildet er tatt ved kanten av en foss som heter Skogafoss, som ligger sør litt vest på Island, det var på sørenden av Island vi holdt oss. Det var ofte når vi var der oppe at eg tok bilder med den ene hensikt å kunne bruke de til bakgrunn, og dette var ett av de! Eg bare digger dette bilder, det er så reint, men ikkje kjedelig! Vet egentlig ikkje mer ka eg kan si om det, utenom at du bare kan sende meg en mail med skjermoppløsning, så kan eg sende bakgrunnen tilbake til deg ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.