Bakgrunn: Seiland Nasjonalpark

Dette innlegget ble skrevet i Fotografi, av .
Print Friendly, PDF & Email


No har eg herved starta en bildeserie her på bloggen, der eg vil legge ut bakgrunner som eg liker, bruker sjøl eller bare syns gjør seg godt som bakgrunn på en skjerm! Alle bildene eg legger ut i denne serien, vil være tatt av meg. Det er ikkje bare for å skryte over gode bilder eg tar eg gjør dette, det er òg for å få muligheten til å spre ut ka eg syns er gode bakgrunner og spre mine egne bakgrunner i fall andre òg syns de er bra og gjør seg godt på en skjerm. Så bildene eg legger i denne serien, vil være mulig å få tilsendt må mail om du enten kommenterer bloggen og oppgir mailadresse og skjermoppløsning, eller sender meg en mail med skjermoppløsning til helge.b@gmail.com.

Eg legger ikkje bakgrunnene ut utenom en preview av den grunn at eg gjerne vil ha oversikt over kem som faktisk har bakgrunnene mine. Nok om det, litt om bildet.

Bildet er tatt i Seiland nasjonalpark, på øy med samme navn i Finnmark, mens eg var på Øytun. Turen vi hadde til Seiland var den aller beste av høstturene der oppe, vi var ute i 5 dager og det var fullspekka av opplevelser! Alt fra sol til regn og snø, isbre, jakt etter bortkommen linse (amerikanske Liz presterte å miste linsa si mens ho gikk på tur…) og herlig teltliv! Dette treet var et av totalt ca 40 trær på Seiland, og samtlige såg ut lignende dette: lave, klumpete og krypende langs bakken.

Det beste med turen var alle de fantastiske høstfargene det var der! Eg, som kommer fra det regntunge vestland, hadde ikkje sett makan på årevis, og her BODDE eg i det i 5 dager, for en opplevelse! Eg kan love flere bilder fra Seiland i denne serien, vær sikker ;)

2 kommentarer til “Bakgrunn: Seiland Nasjonalpark

 1. Eirin

  Hei, så fint at du sir så mye fint, om hjemplassen min :)
  Æ kommer fra Seiland og halve familien min e vokst opp der.
  Så æ e gla at du synst det va så fint der. Å på fem daga får mas sett mye av den vakre naturen vi har der. Å vist du har vært på vassboktvannet, og sett der så er det helt fantastisk der :) På bloggen min kan du se mange fine bilda av Seiland og de fine folkan som bor der ute :) Men æ kan si mæ erlig på at æ e litt uenig med din mening om trærne vi har der ute, vi har nåkk mere enn 40 trær vist man går seg en tur så finner man mange fine trær der, men det bilde du tok hær va et kjempe fint bilde av et kjmpe fint træ.
  Hadde vert koseli me en kommentar tilbake :)

  Svar
 2. helgeb Innleggsforfatter

  Hei Eirin!

  Ja, beklager. Men for meg som er vokst opp i skogen på vestlandet, så følte det som om det bare var 40 trær der ute! :-P Men eg kan forestille meg at det er endel mer skog enn det vi såg. Vi var jo på sørsiden av øya, gikk i land med båt helt sør, ved et lite sauebruk. Som du ser var vi en dag opp til breen, det var det lengste vi var innover.

  Eg skal sjekke ut bloggen din, se om eg kjenner meg igjen ;-)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.