Rødlia 13. mars 2013

Dette innlegget ble skrevet i Oppdateringer, av .

Her kommer bilder fra en tur i Rødlia 10. mars* i fjor. Det er fortsatt vinter og is på Rødli-vatna, det har vert ekstremt kaldt den natta, så hele vatnet er dekt av rim. Då er det bare å ta fram macroen og leite etter morsomme formasjoner! Bildene er å finne i galleriet: Rødlia 10. mars.

*Ja, eg vet at tittelen sier 13. mars, men eg har skreve feil en plass, enten i tittelen eller i albumet.

 

2 tanker om “Rødlia 13. mars 2013

  1. Christer van der Meeren

    Stilig! Mange artige formasjoner. Kanskje du kunne lekt deg litt med eksponering? Litt lysere, kanskje? Dette ser litt «automatisk eksponering» ut hvor kameraet gjør is/snø 50% hvit, men kjenner jeg deg rett bruker du vel manuell?

    Svar
  2. helgeb Innleggsforfatter

    Takk =) Ja, eg er enig, når eg jobba med de var eg kanskje litt for nøye med at ingenting skulle være utbrent, men som du sier så er de litt mørke. Eg skal om eg kan gjøre det litt betre. Ja, eg fotograferer alltid i manuell.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *