Finnmark 2008!

Dette innlegget ble skrevet i Oppdateringer, av .

Hurra, hurra, hurra!

Et av tre av mine store bildeprosjekter er endelig fullført! Eg kan endelig presentere bildene fra ferien i Finnmark og Troms etter Øytun våren 2008!

Det er en bakgrunnshistorie for koffor det har tatt nesten 3 år før de bildene blei lagt ut på hjemmesiden. Det er flere faktorer. Hovedsaklig er det på grunn av et uhell vi hadde underveis. På vei inn i hus midt på natta etter å ha vert i Hammerfest og sett sola-ikkjegikk-nedgangen (midnattsol!) presterte eg å miste min eksterne harddisk i skiferen utenfor huset. Den var helt død. Den inneholdt backupen av alle bildene mine fra et helt år på Øytun, mine bilder fra ferien så langt, deler av mamma sine bilder, og nesten alle pappa sine bilder. Midt oppi dette bytta eg et minnekort på et tåpelig tidspunkt, og uten å sjekke om eg hadde lagra bildene på det neste gang, formaterte eg det og begynte å skrive over. Det førte til at rundt 400 bilder var vekk for godt. Bland annet bildene fra kvelden/natta i Hammerfest.

Når vi endelig kom oss hjem (via en busstur fra Gardermoen til Flesland natt til 17. mai, pga flystreik), blei harddisken sendt til Tyskland for rekonstruksjon om kosta en liten formue, men all data på harddisken blei redda. I tillegg var det nokken bilder som blei redda fra minnekortet, som ikkje hadde blitt overskreve av nye bilder.

Etter denne seansen var ikkje motivasjonen min så veldig stor for å begynne å redigere på disse bildene. Det tok faktisk et år før eg i det hele tatt hadde sett gjennom alle bildene! Samtidig begynte eg å studere, eg hadde masse å gjøre på og diverse andre ting, så det blei på en måte aldri gjort nokke med, og eg utsatte og utsatte det.

Men no er vi endelig på nett! Ihvertfall er bildene det ;-) Bildene ligger under 2008. Direktelink.

 

2 tanker om “Finnmark 2008!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *