Mountain Dew

Dette innlegget ble skrevet i Random tidbits, av .

Første gang eg smakte Mountain Dew var når brodern hadde kjøpt med seg ein boks fra ei lokal sjappe ein lur plass som hadde importert dei fra USA. Eg fekk ein liten smak, syns egentlig det var ganske godt. Men siden ein boks skulle deles på 5 familiemedlemmer, var det ikkje så masse til kver. Når då Ringnes fant ut at de skulle begynne å brygge Mountain Dew i Norge, var det mang eit jubel rundt om i vårt vidstrakte land.

Men akk, denne gleden var kort, Mountain Dew vart solgt her i eit år eller halvannet, så tok dei den ut igjen. Det var gjennombruddet, og eg bestemte meg for å samle på Mountain Dew fra ulike land, eg fekk folk som var i USA og i land i Europa til å se etter Mountain Dew til meg og kjøpe med seg ein boks eller to.

Så langt i samlingen: Finland (tom flaske), Russland (full boks og full flaske), Island (full flaske), Spania (tom boks) og USA (varierende, pr no 2 fulle bokser og 2 tomme).

Mange ler av meg over min fascinasjon over Mountain Dew, og her ein dag fekk eg ei stripe fra Toothpaste for dinner som eg fant særdeles treffende:Mountain Dew

2 tanker om “Mountain Dew

  1. Helge

    Kan minne om min fascinasjon med Walker’s salt & eddikchips, som kun fås tak i England.

    Men om det ikke hadde vært vanskelig å få tak i, hadde man kanskje ikke vært like interessert i?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *